Καθαριστικά Αυτοκινήτου Ελληνικής Παραγωγής 🇬🇷 

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε στη διάθεση σας, για να λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με τα προϊόντα της Clean Science!

Σε αυτή τη σελίδα έχουμε καταγράψει τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας.

Για περαιτέρω πληροφορίες

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Η «Clean Science» είναι το brand που αξιοποιεί την κορυφαία τεχνολογία του παρόντος και παράγει κορυφαία σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα προϊόντα καθαρισμού σε συνεργασία με καταξιωμένους χημικούς αποκλειστικά στην Ελλάδα. Τα πλαστικά μέρη είναι υψηλής ποιότητας από προμηθευτές του εξωτερικού, αλλά το περιεχόμενο, η ετικέτα και τα μέσα συσκευασίας είναι Ελληνικής παραγωγής.

Κάθε προϊόν αναγράφει στις οδηγίες της ετικέτας τους τρόπους χρήσης του.
Είναι απίθανο να δημιουργηθεί πρόβλημα στο αυτοκίνητο σου με ορθή χρήση των καθαριστικών, μιας και η χημική τους σύνθεση έχει δοκιμαστεί και έχει αποδειχθεί τόσο in vitro όσο και.. στο δρόμο 🙂
Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα επικοινώνησε μαζί μας!

Η τιμή έχει προσαρμοστεί ώστε να μπορεί να γίνει ποιοτική παραγωγή και να είναι εφικτό να αγοραστούν από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που έχουν αυτοκίνητο.

Υπάρχουν αυτοκίνητα ακριβά, αλλά και οικονομικά.

Τα καθαριστικά AutoShine της CleanScience δεν κοιτούν τι αυτοκίνητο έχεις αλλά πόσο χαρούμενος θα γίνεις εσύ, φτιάχνοντας την διάθεση σου οδηγώντας ένα πεντακάθαρο αυτοκίνητο.

Σίγουρα υπάρχουν και πιο οικονομικά καθαριστικά αυτοκινήτου, ή spray που κάνουν για όλες τις δουλειές. Αυτό που δυστυχώς δεν γνωρίζει το κοινό είναι πως οποιαδήποτε επαφή χημικών με τα υλικά του αυτοκινήτου σου, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά τα επηρεάζει για πάντα.

Τα καθαριστικά της CleanScience δεν είναι φτιαγμένα για μια προώθηση τύπου «telemarketing».

Σκοπός τους είναι όχι μόνο η άμεση πρόσκαιρη ικανοποίηση του χρήστη αλλά και η μακροχρόνια σταθερή βελτίωση στο αυτοκίνητο. Και φυσικά σε καμία περίπτωση η ζημιά, η βλάβη σε κάτι που αξίζει αρκετά χρήματα όπως το αυτοκίνητο σου.

Πάρε μας τηλέφωνο στο 2310 230 060, Δε-Πα 10.00 έως 18.00 ή στείλε μας email στο info@cleanscience.gr

Θα χαρούμε να έχουμε την άποψη σου ενώ θα σε βοηθήσουμε να τα χρησιμοποιήσεις σωστά!

Σου προτείνουμε το sixpack που έχει επιπλέον έκπτωση, συνοδεύεται από ένα πολύ αξιόλογο microfiber που θα δώσει τέλειο αποτέλεσμα, και έχει δωρεάν μεταφορικά!

Έτσι θα γνωρίσεις όλη τη σειρά AutoShine πολύ πιο οικονομικά και αποτελεσματικά!

Τα πλυντήρια αυτοκινήτων είναι φίλοι μας, μιας και έχουν κοινό σκοπό με μας. Την καθαριότητα και υγιεινή του αυτοκινήτου σου, που σου φτιάχνει τη διάθεση.

Ωστόσο πολλοί από εμάς δεν έχουμε ούτε τα χρήματα για να πηγαίνουμε το αυτοκίνητο μας κάθε βδομάδα στο πλυντήριο ούτε το χρόνο για κάτι τέτοιο.

Αν και τα καθαριστικά AutoShine μαζί με μια σκούπα στο αυτοκίνητο υποκαθιστούν πλήρως το πλύσιμο σε ένα πλυντήριο, μπορείς να τα αξιοποιήσεις κατά το δοκούν και με μικρές συχνές εφαρμογές, να έχεις μόνιμα ένα αυτοκίνητο σαν να βγήκε από το καλύτερο πλυντήριο !

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή Στα Προϊόντα