ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή, με παραγγελίες άνω των 39.90€!

ΙΑ. Ασφάλεια και απόρρητο συναλλαγών 

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα, προορίζονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 όπως ισχύει σήμερα. 

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο www.cleanscience.gr χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία και τον εκάστοτε Προμηθευτή ή το πρόσωπο που ενεργεί εν προκειμένω κατ’ εντολή του για την υλοποίηση της προσφοράς, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. 

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απολύτως εμπιστευτικές και απόρρητες. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή. 

ΙΒ1. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και της ενσωματώσεως σε αυτή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ευρύτερα γνωστού ως GDPR ενημερώνουμε τους χρήστες για τα κάτωθι: 

Α) Τα προσωπικά τους δεδομένα δε θα αποσταλούν σε τρίτη χώρα και θα τηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός τους είναι ενεργός ή όπως απαιτείται προκειμένου να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να διατηρούμε μια καταγραφή των συναλλαγών τους για σκοπούς χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και συμμόρφωσης ή ως αναγκαία για την τήρηση των νομικών μας υποχρεώσεων, ήτοι την επίλυση των διαφορών και την εφαρμογή των συμφωνιών μας. 

Β) Παρέχουμε στο υποκείμενο των δεδομένων, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20), με την αποστολή ενός email στο info@cleanscience.gr

Γ) Οι χρήστες επίσης μπορούν να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους στην επεξεργασία των δεδομένων τους οποτεδήποτε και έχουν δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Δ) Η εταιρεία μας εφαρμόζει πρόγραμμα ασφάλειας των πληροφοριών που περιέχει διοικητικούς, τεχνικούς και φυσικούς ελέγχους που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας κρυπτογράφησης βάσει των προτύπων του κλάδου.

Ε) Οι καταστάσεις στις οποίες συλλέγουμε πληροφορίες είναι οι εξής: η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών και ο κωδικός πρόσβασης στην Ιστοσελίδα μας, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο) για την πληρωμή, οι διευθύνσεις χρέωσης και παραλαβής, οι τηλεφωνικοί αριθμοί, η θέση έκαστου χρήστη, ο τύπος του φυλλομετρητή και του λειτουργικού του συστήματος, το μοτίβο περιήγησης του στην ιστοσελίδα (π.χ. μέσω των cookies) και το ιστορικό αγορών,  πληροφορίες που υποβάλλουν οι χρήστες ενεργά σε μας ή που μπορούμε να καθορίσουμε για αυτούς με βάση τις αλληλεπιδράσεις τους με την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας.

Z) Οι χρήστες παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα κατά την εγγραφή τους, συνδρομή, δημιουργία ενός λογαριασμού, αγορά ή εξαργύρωση κουπονιού ή όταν επικοινωνούν μαζί μας ή όταν αλληλεπιδρούν με την Ιστοσελίδα μας μέσω των cookies, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή σελίδων online που εμφανίζουν τις διαφημίσεις ή το περιεχόμενό μας. Επίσης, όταν αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες από ή μέσω της Ιστοσελίδας και όταν δημοσιεύουν σχόλια στην Ιστοσελίδα μας.

Η) Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους: επεξεργασία των παραγγελιών (προϊόντων – αγαθών), άμεσες προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχείριση της Ιστοσελίδας, συμπληρωματικές πληροφορίες, ανάλυση ατομικού και ομαδικού προφίλ και της συμπεριφοράς του πελάτη, υπενθυμίσεις, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ασφαλείας, μηνύματα υποστήριξης, μηνύματα μάρκετινγκ.

ΙΒ2. Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies σε συγκεκριμένες σελίδες του Δικτυακού Τόπου ώστε να μπορούμε να αναλύσουμε την ροή της ιστοσελίδας, τροποποίηση των υπηρεσιών μας, να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα προώθησης, και να προωθήσουμε την εμπιστοσύνη και ασφάλειά μας. 

Με την πλοήγηση του Χρήστη στο Site, ο Χρήστης συμφωνεί στη δημιουργία και τη χρήση αυτών. Εάν ο Χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση των cookies μπορεί, είτε να τα απενεργοποιήσει, είτε να αποφύγει την πλοήγηση στο Site. 

Οι περισσότεροι περιηγητές επιτρέπουν την διαγραφή των «cookies» και την αποτροπή της δημιουργίας τους για μελλοντική περιήγηση στο ίδιο Site. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι με την αποτροπή αυτή ορισμένες λειτουργίες του Site δεν θα λειτουργούν ορθά.

Ρυθμίσεις Cookies

Ρυθμίστε τα Cookies σας πατώντας εδώ:

ΙΓ. Ισχύον Δίκαιο –Δικαιοδοσία

Οι ως άνω όροι και προϋποθέσεις διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διάταξη από τις ως άνω καταστεί αντίθετη προς τους ισχύοντες νόμους, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων ενώ για κάθε διαφορά που ήθελε προκύψει αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης. 

0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή Στα Προϊόντα