Καθαριστικά Αυτοκινήτου Ελληνικής Παραγωγής 🇬🇷 

Partners

Top Clients Reviews

Έβαλα σε όλο το αμάξι μέσα κ έξω και είδα πως κάνει δουλειά!! Ελπίζω να μείνει έτσι!

Ν.Χ.

Το πήρα για φρεσκάρισμα των δερμάτινων καθισμάτων μου. Το αυτοκίνητο μου είναι αρκετά ακριβό και δεν θέλω να βάζω μη εξειδικευμένα καθαριστικά υγρά.

Η.ΤΣ.

Το αυτοκίνητο μου είχε σκούρο γκρι προφυλακτήρα όταν το αγόρασα, ωστόσο με τα χρόνια το χρώμα άλλαξε και έγινε ανοιχτό γκρι. Με τον πρώτο ψεκασμό.

Β.Κ.
Feedback

Leave your Review

Maecenas est dui, commodo a rutrum eget, interdum vel lorem. Aliquam euismod dapibus turpis, vitae placerat purus vestibulum non. Pellentesque ut nisi viverra, dictum nisi sed.


  Testimonials

  What our clients say

  Έβαλα σε όλο το αμάξι μέσα κ έξω και είδα πως κάνει δουλειά!! Ελπίζω να μείνει έτσι!

  Ν.Χ.

  Το πήρα για φρεσκάρισμα των δερμάτινων καθισμάτων μου. Το αυτοκίνητο μου είναι αρκετά ακριβό και δεν θέλω να βάζω μη εξειδικευμένα καθαριστικά υγρά μέσα. Ευτυχώς το συγκεκριμένο όχι μόνο δεν έχει κίνδυνο αλλά σαν να τα καθάρισε, έχουν πάρει γυαλάδα και φαίνονται καινούργια με εξαίρεση σημεία που έχουν φθορά. Αξίζει τα λεφτά του.

  Η.ΤΣ.

  Το αυτοκίνητο μου είχε σκούρο γκρι προφυλακτήρα όταν το αγόρασα, ωστόσο με τα χρόνια το χρώμα άλλαξε και έγινε ανοιχτό γκρι. Με τον πρώτο ψεκασμό πραγματικά δε το πίστευα! Είχα πολλά χρόνια να δώ αυτό το χρώμα στο αυτοκίνητο μου! Το θέμα είναι ότι το νέο πλέον χρώμα έχει μείνει και μετά από 2-3 πλυσίματα! Θα επανέλθω το επόμενο διάστημα για εντυπώσεις.

  Β.Κ.

  Ψεκάζεις και σκουπίζεις. Η βρωμιά σα να είναι σκόνη, φεύγει πανεύκολα!

  Δ. Ρ.

  Οι ζάντες φαίνονται σαν καινούριες, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί μαζί με το προιόν για τα ελαστικά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

  Ε. Α.

  Μετά την εφαρμογή του προϊόντος σε λερωμένες ζάντες η διαφορά ήταν εμφανής. Οι ζάντες φαίνονταν γυαλιστερές και καθαρές χωρίς την ανάγκη πλυσίματος.

  Σ. Α.

  Ιδανικό για γρήγορο καθάρισμα του ταμπλώ! Αφήνει γυαλιστερή όψη και ωραία μυρωδιά που κρατάει μέρες.

  Α. Σ.

  Γρήγορο κι αποτελεσματικό καθάρισμα. Το ταμπλό αποκτά μια ωραία γυαλάδα που διαρκεί.

  Ε. Α.

  Είναι καλό, κάνει δουλειά. Ψέκασα όλο το αυτοκίνητο και γυάλισε κιόλας.

  Ρ. Δ.

  Όψη φρεσκοπλυμένου, γυαλάδα που διαρκεί, απαλή και αδιάβροχη υφή στην επιφάνεια που χρησιμοποιήθηκε. Το προτέινω 100%!

  Ε.Α.

  Πολύ καλό προϊόν, αφήνει στο εξωτερικό του αυτοκινήτου μια ωραία γυαλιστερή υφή και φαίνεται πεντακάθαρο. Σημαντικό το ότι περιέχει κερί και όχι σιλικόνη! Βοηθάει στο να διατηρείς το πλυμένο σου αμάξι καθαρό και γυαλισμένο για περισσότερο καιρό.

  Σ.Α.

  Τα λάστιχα μου είναι καινούργια, τα μαύρισε κι άλλο και τα γυάλισε. Όχι μεγάλη διάρκεια.

  Δ.Ρ.
  0
   0
   Καλάθι
   Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή Στα Προϊόντα