Καθαριστικά Αυτοκινήτου Ελληνικής Παραγωγής 🇬🇷 

2 Τρόποι Πληρωμής Για Να Επιλέξεις Αυτόν Που Σε Βολεύει

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με κάρτα

Πληρωμή με κάρτα

Πλήρωσε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Τραπεζική Κατάθεση

Τραπεζική Κατάθεση

Πλήρωσε την παραγγελία σου με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό μας.

Πληρωμή Με Κάρτα

Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα Τραπέζης

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα διαθέτεις, είτε πιστωτική, είτε προπληρωμένη, είτε χρεωστική (δηλαδή και την κάρτα που χρησιμοποιείς για αναλήψεις από ΑΤΜ).

Δεκτές είναι: Visa, Mastercard, Electron, Maestro όλων των τραπεζών. * εξαιρείται η κάρτα American Express.

Η ασφάλεια των συναλλαγών σου είναι εξασφαλισμένη, μιας και εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο ασφαλούς επικοινωνίας SSL. Τα στοιχεία της κάρτας σου (όνομα, αριθμός, κλπ.) δεν γίνονται γνωστά σε εμάς, μιας και η συναλλαγή σου γίνεται απευθείας με την τράπεζα.

Εάν επιλέξεις πληρωμή με κάρτα, μεταφέρεσαι σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον όπου και εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση για τη συναλλαγή από όποια τράπεζα και αν έχει εκδοθεί η κάρτα σου. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σου θα λάβει ένα email για την χρέωση της κάρτας σου και ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου από εμάς.

Πληρωμή με κάρτα

Πληρωμή Με Τραπεζική Κατάθεση

Πληρώνεις με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Μπορείς να καταθέσεις την συνολική αξία της παραγγελίας σου ή πραγματοποιείς μεταφορά μέσω e-banking στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας που έχει πάρει κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ EUROBANK
Αριθμός λογαριασμού: 00260122450200791735
ΙΒΑΝ: GR 2302601220000450200791735
Επωνυμία: METΡΟΝΤΗΛ ΜΟΝ. ΙΚΕ


Εάν κάνεις τραπεζική κατάθεση, στείλε μας με e-mail το καταθετήριο στο sales@cleanscience.gr ή κάλεσε μας στο 2310 230 060 Δε-Πα 10.00-18.00 εκτός αργιών.

Εάν επιλέξεις μεταφορά με e-banking, στείλε μας στη συνέχεια μια print screen-αποτύπωση οθόνης στο sales@cleanscience.gr ή κάλεσε μας στο 2310 230 060 Δε-Πα 10.00-18.00 εκτός αργιών. Η χρέωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα από τη δική μας, επιβαρύνει τον καταθέτη. 

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή Στα Προϊόντα